pexels-photo-346745När det börjar bli vår och sommar så vill dem flesta uppdatera garderoben med plagg, skor och accessoarer som känns fräscha och helrätt för säsongen. Men för att inte bli ruinerad och köpa något konstigt plagg som aldrig sedan används tipsar vi här om hur du fixar bästa sommarstilen med helrätt shopping.

Få koll på de bästa köpen och de hetaste trenderna inför våren och sommaren

Pasteller och bekväma plagg

Något som är superinne detta år är många typer av bekväma plagg, både i sportig stil, avslappnad stil, vardaglig stil och mycket stilrent med rena snitt. Är man ute efter bekväma kläder som samtidigt är snygga så kan man kolla in http://www.hangmatta.com/. När det gäller färger så är pasteller det som gäller denna säsong. Och det syns tydligt i alla butiker och på webben att alla sommarens och vårens nyheter präglas av pastellnyanser av olika slag. I en artikel från Metro Mode presenteras sommarens bästa köp vad gäller plagg i pastell, och där tipsas det om prisvärda plagg värda att fylla sommar- och vår garderoben med. Med fladdriga luftiga byxor i ljust pastellblå färg, linnebyxor i mjukt ljusbeige, skira sandaler i cremefärg, pastellrosa baddräkt och påsväska, en ljusbeige trenchcoat eller kappa i tunt tyg, klassiska t-shirts, en långkjol eller klänning, pastellfärgat skärp och en varm tröja i härlig pastell så är du ganska set för sommarens alla dagar!

Klassiker som håller varje säsong

Men man kanske inte vill köpa så mycket nytt eller faktiskt investera i sådant som håller under alla säsonger. Och det är precis sådana plagg som det tipsas om i en artikel från Göteborgsposten. Med designklassikern Acne Pistols stövlar, stickade plagg från Anna Holtblad och en militärjacka från Hunkydory har du i alla fall tre plagg som alltid funkar!

Ingen vår och sommar utan brillor

Något man inte får glömma att skaffa sig är ett par riktigt snygga brillor för säsongen. De slits snabbt och det är alltid bra att ha fler att byta med. Men kan aldrig ha för många helt enkelt! I år är det poppis med runda bågar, platta glas som kallas flatbase och ljusa glas. Pilotbrillan är inte lika het, även om det alltid är en klassiker, läs mer här.