Det finns mycket att köpa online, och en av de mest populära sakerna att köpa är olika former av skönhetsprodukter. Det är smidigt och enkelt att hitta bland ett stort utbud, och internet är även en plats för mycket inspiration.

En av de skönhetsprodukter man verkligen kan välja och vraka mellan på nätet är nagellack! Det finns en stor mängd e-handlare som erbjuder snygga och spännande nagellack, och att köpa nagellack hos Highgrade eller någon annan webbutik är en riktigt bra affär. Men hur ska du då måla naglarna när du fått hem alla de lack du beställt, du vill ju att de ska stå ut och vara iögonfallande? Även där är internet källan till svaren.

Låt dina naglar uttrycka någonting!

regnbågsnaglar
Bild från SvD

Det har vuxit mycket, det här med nagelkonst. Vi bryr oss om hur våra naglar ser ut och nu är även naglarna något av ett plakat där vi uttrycker våra åsikter. Det började med att Emma Green Tregaro använde sina naglar och för att manifestera under Världsmästerskapen i Friidrott i Moskva under sommaren 2013. Närmare bestämt bestämde hon sig för att visa sitt stöd för HBTQ-rörelsen i Ryssland som varit väldigt utsatta sedan de nya antigaylagarna gick igenom, och hon visade sitt stöd genom att måla naglarna regnbågsfärgade. Hennes protest väckte väldigt stor uppmärksamhet över hela världen och hon hyllades av väldigt många som en hjälte för att hon stod upp för mänskliga rättigheter och inte vek sig för påtryckningar från idrottsförbund som desperat vill hålla sig utanför allt vad politik heter. Vill du också ta ställning genom dina naglar? Det är enkelt!

Börja med att själv beställa hem ett gäng olika färger för att skapa din regnbåge. De färger du behöver beställa på nagellack är först och främst ett vitt baslack, och sedan färgerna rött, orange, gul, grön, blå och lila. Det är de klassiska färgerna i en regnbåge. Sedan följer du helt enkelt instruktionerna i videon här under! Stort lycka till med dina regnbågsnaglar!