Snart är kärlekens dag här – nämligen alla hjärtans dag. Och den som vill fira sin älskling med en fin present har flera alternativ att välja mellan. Oavsett vad man köper, kan man faktiskt göra det på nätet.

I Expressen kan man läsa att försäljningen av chokladpraliner och andra sorters choklad ökar med 90 procent den veckan då alla hjärtans dag infaller. Det visar en rapport som man tagit del av från Svensk Handel. Även annat godis säljer bra inför alla hjärtans dag och den allmänna godisförsäljningen stiger genomsnittligen med 37 procent. Förra året köpte faktiskt så många som var 25e svensk en ask geléhjärtan runt alla hjärtans dag.

Köp godiset på nätet1184523-heart-of-a-red-bow

När det kommer till att handla godis och choklad inför alla hjärtans dag tänker nog de flesta att det är något man endast kan göra i en fysik butik. Men så är faktiskt inte fallet. Man kan nämligen beställa godis på nätet och få det skickat till den som man håller kär. Vill man verkligen uppvakta sin älskling, eller varför inte en vän eller familjemedlem, med lite gott godis gör man rätt i att klicka sig in på en sida som Godisboxen exempelvis. Där kan man verkligen skicka en alla hjärtans dag present med kärlek.

Något bra till mannen

Att handla blommor eller choklad till sin älskling, är populärt, men de flesta skulle nog hålla med om att kvinnor i störst utsträckning uppskattar sådana gåvor. Vill man verkligen ge sin kille eller man något han kommer att uppskatta, kanske man ska satsa på något annat. Som exempelvis en skjorta, ett par skor, en plånbok eller hörlurar. Allt detta kan man hitta på nätet och klicka hem hur smidigt som helst. Få fler presenttips på Metros hemsida.