En fördel med internet som de flesta utav oss har upptäckt är nätshoppingen eftersom att den både spar tid och gör det enklare att se vad som är ”inne” just nu. Dessutom krävs bara några få klick och sedan har man varan som man valt i handen mellan en och fem dagar senare – mycket smidigare än vanlig shopping i butik med andra ord. Och det som klickas hem mest nu till våren är… Solglasögon!

beiga solglasögonAtt shoppa på nätet gör att man kan handla allt från möbler till solglasögon online genom några enkla knapptryck och det som klickas hem mest nu under våren är just solglasögon – men vilka ska man välja? Det som är det absolut hetaste solglasögonmodet just nu är de runda bågarna i alla dess former och färger (källa). Men det är klart att man inte måste följa den trenden om man inte vill förstås, för det finns mängder av andra snygga bågar att välja bland som fortfarande är mode även denna vår och sommar. Till exempel är en klassisk silhuett något som fortfarande funkar såsom wayfarer och pilotglasögon, som egentligen aldrig gått ur tiden. Likaså är det även på modet med solglasögon som påminner om de bågar som vart populära under 60- och 70-talet som bars av olika stjärnor såsom John Lennons klotrunda små glas och de större bågarna med kolsvart glas som bars av Audrey Hepburn i rollen som Holly Golightly från filmen Breakfast at Tiffany’s. Och något som man heller inte ska glömma är att en stark trend som håller i sig 2015 är alla plagg och accessoarer med markerade mönster så som dessa bågar som du hittar i bildspelet genom att klicka här.

Mode för alla

Att tro att internet och onlineshopping bara är något för unga människor är felaktigt. Något som blivit allt mer populärt att göra är nämligen att marknadsföra sina produkter till de äldre generationerna – så kanske är 80+ det nya svarta, om man ska tro klädmärket Céline. Nyligen lanserade nämligen Céline en ny kollektion med författarinnan Joan Didion som det nya ansiktet utåt iklädd stora, svarta solglasögon (källa). Så tittar man på henne kan man verkligen se att mode och solglasögon inte bara är för de unga – damer på 80+ kan vara precis lika moderiktiga de med!