När sommaren är här så är det självklart att man måste investera i ett par nya snygga solglasögon som man kan ha på sig utomhus. Oavsett om det är på väg till jobbet eller om man ligger en dag nere på stranden. Ett par schysta solglasögon är ett måste!

Att hitta bra solglasögon idag är inte lika svårt som det var för några år sedan. För i och med att E-handeln har växt och blivit allt mer populär har även tillgången på bra solglasögon förbättrats. Därmed är det mycket lättare att idag få tag i ett par bra solglasögon till ett bra pris och det bästa av allt är att de går att klicka hem online på bara några få minuter.

Tipsar om solglasögon online gör bland annat http://www.merattityd.se/. Där kan du hitta en mängd olika solglasögon i en mängd olika utföranden. Du hittar bland annat solglasögon som är:

  • Vintage/Glamour solglasögon
  • Cateye solglasögon
  • Oversized solglasögon
  • Aviators/Pilot solglasögon
  • Polariserade solglasögon
  • Slim/Bikers solglasögon
  • Wayfarer solglasögon

Solglasögon som gäller för 2012

Att många kändisar bär solglasögon är knappast någon nyhet. Det är ett sätt att skapa en image, en attityd utåt. Vi har sett dem på svenska kändisar som Magnus Uggla men vi hittar dem såklart även på internationella artister så som Bono och Michael Jacksson. Att bära solglasögon är trendigt och snyggt men fyller samtidigt en viktig funktion då de skyddar mot den skadliga strålningen som kommer ifrån solen. Om du vill se ut som kändisarna i år så kan du göra som Ashlee Simpsson och investera i ett par originella Ray Bans eller göra som Rachel Zoe och bära ett par solbrillor som har insektsögon.

I år kommer solglasögonen i en mängd olika modeller, storlekar och färger. Du hittar allt ifrån svarta stora solbrillor, till mindre solbrillor i klara färger som rosa och orange. Dessutom består de av olika material. Du kan bland annat köpa solglasögon i plast, metall eller trä. Men på det stora hela är det solglasögon i plast som regerar på marknaden och de ska helst vara stora. Men du bör såklart anpassa ditt val av solglasögon efter vad du ska använda dem till. Ska du exempelvis cykla, fiska eller köra motorcykel så finns det olika modeller som lämpar sig extra bra för just det ändamålet.